Прослава 70 година постојања МИСАНУ

Математички институт САНУ (МИСАНУ), у част обележавања 70 година свог постојања, организује изложбу МИ СА НаУком МАТЕМАТИКОМ, у Галерији науке и технике САНУ од 09. до 31. маја 2016. године.

МИСАНУ и INTERSECTION, као један од суорганизатора ове изложбе, позивају заинтересоване студенте да се пријаве за волонтирање на овој јединственој манифестацији.

Волонтери ће посетиоце упознавати са изложбом, а посебно са забавном страном математике, између осталог и кроз јединствени интерактивни математички софтвер који од једноставних формула креира фантастичне облике. Посебно познавање математике није услов за волонтирање у овом пројекту, а сви волонтери ће проћи кратку обуку како би стекли потребна знања и вештине за ову врсту активности.

Позивамо те да се укључиш! На манифестацији ћеш упознати сјајне стране и домаће предаваче, добићеш корисно радно искуство у сарадњи са једном од водећих научних институција у Србији и, наравно, добићеш и потврду о волонтирању која ће обогатити твој CV (и бити уписана у додатак твојој дипломи, ако је то предвиђено прописима твог факултета).

Пријаву можеш да попуниш на следећем линку. Након што примимо твоје податке, позваћемо те да те ближе упознамо са овим програмом, да се договоримо о припремама, као и терминима за волонтирање на изложби.

Пријави се

И не само то! Уколико желиш информације о будућим дешавањима, стипендијама, научним камповима, приликама за учење, волонтирање и дружење уз науку, о стручним усавршавањима у земљи и иностранству, најновијим вестима о науци и новим технологијама, учлани се у нашу Facebook групу Intersection Youth Volunteers.